Hoe word je lid van The Official Ilse DeLange Fanclub

WAAROM ?   FANCLUBLEDEN HEBBEN EEN STREEPJE VOOR !

‣ een fanclublidmaatschap kost je slechts 19,00 per jaar

‣ als fanclublid ontvang je een coole fanclub membershipcard

‣ als fanclublid ontvang je elk kwartaal ons full-color magazine

‣ als fanclublid mag je mee doen aan onze exclusieve 'members-only' wedstrijden via website, Nieuwsflitsen, Twitter of Facebook met leuke en bijzondere prijzen

‣ als fanclublid maak je kans op Meet & Greets en Backstage-ontmoetingen

met Ilse na haar concerten

‣ als fanclublid maak je kans op de eerste en beste tickets bij sommige concerten van Ilse via unieke PRESALES!

‣ als fanclublid kun je altijd cd-hoesjes, foto's o.i.d. naar ons opsturen. Wij zorgen voor  een handtekening van Ilse.

Je kunt zelf lid worden van de Official Ilse DeLange Fanclub,

maar het is ook erg leuk een lidmaatschap aan iemand kado te doen.

We wensen je een prettig 'verblijf' bij ons en zien je graag eens in onze stand tijdens een van Ilse's komende concerten..

want to read all the above in English?

HOE WORD JE LID VAN ILSE'S FANCLUB?

Download je inschrijfformulier via een klik op de digitale flyer hiernaast. Vul deze in en stuur hem digitaal naar fanclub@ilsedelange.com of naar ons postadres:

The Official Ilse DeLange Fanclub

Molenstraat 25

6687 AM Angeren

Maak daarna zelf je eerste betaling over van euro 23,50 (1e jaar lidmaatschap + inschrijfkosten) naar IBAN: NL42INGB0008014859 t.n.v. The Official Ilse DeLange Fanclub o.v.v. nieuw lidmaatschap IDLFC

LID WORDEN MET EEN BUITENLANDS ADRES?

Leden buiten Nederland dienen hun lidmaatschap zelf over te maken op onze IBAN: NL42INGB0008014859 (Europa 37,50 Euro / World 45,00 euro)

t.n.v. The Official Ilse DeLange Fanclub te Angeren o.v.v. lidmaatschap.

PAYPAL handle: fanclub@ilsedelange.com + 1,50

WELKOM! De rest doen wij..

JE WILT JE LIDMAATSCHAP OPZEGGEN?

Jammer ,maar we respecteren uiteraard je besluit. Stuur een email naar fanclub@ilsedelange.com met je naam en lidnummer en de datum per wanneer je het lidmaatschap wil beeindigen. Wij sturen je binnen enkele werkdagen een reactie.

Bericht per post kan ook naar ons postadres:

The Official Ilse DeLange Fanclub

Molenstraat 25