Hoe word je lid van The Official Ilse DeLange Fanclub

WAAROM ?   FANCLUBLEDEN HEBBEN EEN STREEPJE VOOR !

want.....

‣ als fanclublid ontvang je een coole fanclub membershipcard !

‣ als fanclublid mag je mee doen aan onze exclusieve 'members-only' wedstrijden via website, Nieuwsflitsen, Twitter of Facebook met leuke en bijzondere prijzen

‣ als fanclublid maak je kans op Meet & Greets en Backstage-ontmoetingen

met Ilse na haar concerten

‣ als fanclublid maak je kans op de eerste en beste tickets bij sommige concerten van Ilse via unieke PRESALES!

‣ als fanclublid kun je altijd cd-hoesjes, foto's o.i.d. naar ons opsturen. Wij zorgen voor  een handtekening van Ilse.

Je kunt zelf lid worden van de Official Ilse DeLange Fanclub,

maar het is ook erg leuk een lidmaatschap aan iemand kado te doen.

We wensen je een prettig 'verblijf' bij ons en zien je graag eens in onze stand tijdens een van Ilse's komende concerten..

want to read all the above in English?

HOE WORD JE LID VAN ILSE'S FANCLUB?

Download je inschrijfformulier via een klik op de digitale flyer hiernaast. Vul deze in en stuur hem digitaal naar fanclub@ilsedelange.com

Per post mag uiteraard ook nog steeds maar dan is de verwerkingstijd ca 3 weken. Insturen kan naar ons postadres:

The Official Ilse DeLange Fanclub

Molenstraat 25

6687 AM Angeren

Maak daarna zelf je eerste betaling over van 22,50 (1e jaar lidmaatschap + inschrijfkosten). Doe dit op onze IBAN: NL42INGB0008014859 t.n.v. The Official Ilse DeLange Fanclub o.v.v. nieuw lidmaatschap IDLFC

IN HET BUITENLAND WONENDE FANS!

Leden buiten Nederland dienen hun lidmaatschap ad 35,00 Euro zelf over te maken op onze IBAN: NL42INGB0008014859

t.n.v. The Official Ilse DeLange Fanclub te Angeren o.v.v. lidmaatschap.

Ons IBAN nr is: NL42INGB0008014859 en de BIC code is: INGBNL2A

WELKOM! De rest doen wij..

JE WILT JE LIDMAATSCHAP OPZEGGEN?

Jammer maar we respecteren uiteraard je besluit. Stuur een email naar fanclub@ilsedelange.com met je naam en lidnummer en de datum per wanneer je het lidmaatschap wilt beeindigen. Wij sturen je binnen enkele werkdagen een reactie.

Insturen kan naar ons postadres:

The Official Ilse DeLange Fanclub

Molenstraat 25